Степаненко: Майбутній сезон для

Степаненко: Майбутній сезон для "Шахтаря" виявиться складнішим

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" і збірної України Тарас Степаненко поділився очікуваннями від майбутнього сезону-2018/19.

Тарас Степаненко, зокрема, зазначив, що "Шахтар" залишили деякі виконавці, а новим знадобиться певний час на адаптацію.

"Тренер з фізпідготовки Педру Морейра розписав індивідуальний план занять. Раз в день знаходжу час для роботи: чергую тренажерний зал з ігровими видами спорту на пляжі, в басейні. Намагаюся тримати себе в формі постійно.

Думаю, чемпіонат однозначно стане складніше. По-перше, "Шахтар" залишили деякі виконавці основного складу, які були важливі для команди. Прийдуть нові хлопці, і їм знадобиться певний час, щоб адаптуватися в клубі, зрозуміти специфіку європейського футболу. По-друге, ми два роки поспіль перемагаємо в чемпіонаті і Кубку України, з кожним разом все важче вигравати, тому що конкуренти посилюються, працюють над помилками, теж хочуть бути успішними. Проте ми повинні дивитися тільки вперед і в наступному сезоні знову добути всі національні трофеї.

Якщо говорити про Лігу чемпіонів, то в організації найпрестижнішого клубного турніру Європи з'явилися деякі зміни, щоб зробити змагання ще більш привабливими. "Шахтар" розпочинає відразу з групового раунду, де попадуться сильні суперники. Упевнений, нас чекають дуже цікаві протистояння", - цитує Степаненка офіційний сайт ФК "Шахтар".

Читайте також: "Шахтар" запланував п’ять спарингів у Німеччині та Австрії

Нагадаємо, донецький футбольний клуб "Шахтар" планує провести п’ять товариських поєдинків в Німеччині та Австрії під час літніх навчально-тренувальних зборів. Донецька команда повернеться з відпустки 18 червня, а 21 червня вирушить на навчально- тренувальний збір до Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-