Ярмоленко подешевшав на трансферному ринку до €23 млн – Transfermarkt

Ярмоленко подешевшав на трансферному ринку до €23 млн – Transfermarkt

Укрінформ
Трансферна вартість форварда дортмундського футбольного клубу "Боруссія" та збірної України Андрія Ярмоленка зменшилася на 2 млн євро за версією Transfermarkt.

У порівнянні з останньою зміною ціни, яка проводилася в кінці грудня, Ярмоленко подешевшав на 2 млн євро і зараз його трансферна вартість складає 23 млн євро. Про це повідомляє tribuna.com

Раніше його ціна становила 25 млн євро і була рекордною за його кар'єру. Відзначимо, що з того часу 28-річний українець провів всього 7 офіційних матчів, оскільки пропустив 2,5 місяці через травму. Всього в поточному сезоні Ярмоленко зіграв 26 матчів, забив 6 м’ячів і зробив 4 результативні передачі.

Читайте також: Коноплянка про матч з Албанією: Більше радий за Ярмоленка, ніж за себе

Зазначимо, що трансферна вартість півзахисника німецького футбольного клубу "Шальке" і збірної України Євгена Коноплянки за версією Transfermarkt збільшилася на 1 млн євро і зараз становить 10 млн євро. Він став дорожче на 1 млн з початку квітня, коли відразу подешевшав на 2,5 млн євро. З того часу Коноплянка провів 6 матчів за "Шальке", в яких забив 2 м’ячі та зробив 1 результативну передачу. Всього за весь сезоні 28-річний хавбек зіграв 30 матчів, забив 6 м’ячів і зробив 5 результативних передач.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-