Коноплянка про матч з Албанією: Більше радий за Ярмоленка, ніж за себе

Коноплянка про матч з Албанією: Більше радий за Ярмоленка, ніж за себе

Укрінформ
Півзахисник національної збірної України з футболу Євген Коноплянка прокоментував упевнену перемогу "синьо-жовтих" у спарингу з Албанією (4:1).

Євген Коноплянка, який забив у ворота балканської збірної 2 м’ячі та здійснив одну результативну передачу, зокрема, зазначив, що радий за команду, в якої з’являється свій стиль гри, а також за Ярмоленка, який після тривалої перерви вдало провів матч.

"Погода трохи заважала сконцентруватися обом командам. Тяжко, оскільки почуваєшся, ніби на пляжі. Ти лежиш, засмагаєш, і важко піти навіть взяти води. Тому в першу чергу ми проявили характер. Хто сьогодні хотів перемогти, той і переміг. Ми домовлялися контролювати м'яч, не втрачати його, контролювати хід матчу. Лише так можна було добитися успіху в такому поєдинку. Сонце пече, і якщо команда бігає без м’яча, то швидко втрачає сили. Ми цього й добивалися, але не завжди виходило, адже траплялися непотрібні втрати. Добре, що вдалося забити, а потім прийшов і другий гол. У результаті гру вже було зроблено.

Головне, що команда виграла. Радий за Ярмоленка, оскільки йому було складно. Він повернувся на поле після довгої перерви, провів 90 хвилин, забив два м'ячі і віддав дві результативні передачі. Я навіть щасливіший за нього, ніж за себе. У цілому в команди з’являється стиль гри, що дуже важливо. На цьому потрібно робити акцент, а не на тому, що я забив. Думаю, ми зіграли правильно тактично. Також у нас був трохи вищий рівень майстерності. Саме тому ми й вирішили долю поєдинку.

Настрій перед відпусткою? Супер, настрій просто чудовий. Я сказав хлопцям, що тепер спокійно можна йти відпочивати з посмішкою. Усі задоволені.

Чи залишаюся в "Шальке"? Швидше за все, так. Але це футбол, і все може трапитися. Однак у голові я тримаю думку, що лишаюся в "Шальке", - цитує Коноплянку прес-служба ФФУ.

Читайте також: Футбол: Коноплянка обійшов Реброва в списку кращих бомбардирів збірної України

Нагадаємо, футболісти національної збірної України здобули перемогу над командою Албанії, з якою зіграли контрольний поєдинок на нейтральному полі у французькому Евіані. Спаринг Україна - Албанія на стадіоні "Каміль Фурньє" завершився з рахунком 4:1. М'ячі забили Євген Коноплянка (на 31-й та 90-й хвилинах), Андрій Ярмоленко (36, 45+1) - Емануеле Ндой (89). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-