Мер Запоріжжя:

Мер Запоріжжя: "Металург" практично отримав атестацію для гри в Другій лізі

Укрінформ
Запорізький муніципальний футбольний клуб "Металург" розпочне наступний сезон у Другій лізі разом із головним тренером Олегом Тараном

Про це повідомив мер Запоріжжя Володимир Буряк на своїй офіційній сторінці в Facebook.

"Рік тому в Запоріжжі з'явилася своя міська команда - ГФК "Металург". Ми фактично заклали фундамент під розвиток професіонального футболу в Запоріжжі. В нас є оновлений стадіон, який може приймати матчі міжнародного рівня. Підростає покоління хлопців, що займаються в ДЮСШ "Металург". Ми працюємо над створенням юнацької команди (U-19). На виході ми отримаємо добре організовану систему, фактично замкнутий цикл підготовки і розвитку професіональних футболістів.

Справа за малим - вийти і закріпитися на професіональному рівні. Це новий старт для всього Запоріжжя. "Металург" вже практично отримав атестацію для гри у Другій лізі українського футболу. І сьогодні я зустрівся з тренером, з яким ми стартуємо в цьому новому етапі.

Олег Анатолійович Таран точно знає, що таке запорізький футбол і клуб "Металург". Тут він проявив себе не тільки як футболіст, але і як успішний тренер. Серед тренерських досягнень Олега Тарана досить згадати дворазове завоювання бронзових медалей чемпіонату України криворізьким "Кривбасом", четверте місце запорізького "Металурга", - написав Буряк.

Читайте також: Бразильський форвард луганської "Зорі" Юрі став гравцем клуба з ОАЕ

Володимир Буряк також зазначив, що одним із помічників Олега Тарана стане олімпійський чемпіон Сеула Євген Яровенко, футбольна доля якого також свого часу була пов'язана із Запоріжжям

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-