Жуніор Мораес попрощався з київським

Жуніор Мораес попрощався з київським "Динамо"

Укрінформ
Бразильський форвард київського футбольного клубу "Динамо" Жуніор Мораес попрощався з клубом.  

"Це були незабутні моменти і унікальні, в яких я дуже щасливий був носити таку титуловану футболку. Я мав честь брати участь у важливих досягненнях та титулах, і тому досяг відповідних цифр у своїй професійній кар'єрі. Проте, кожен початок має кінець і сьогодні я прощаюсь із хвилею почуттів. Вони збережуть прекрасні спогади, дружбу, які я започаткував тут, і я сподіваюся, що залишив переважно позитивне послання для шанувальників.

Дуже хочу подякувати "Динамо" за все, що я зміг пережити протягом цих трьох років, всім, з ким я жив протягом цього часу, і особливо чудовим уболівальникам, які завжди були на моїй стороні. Я також хотів би подякувати моїм товаришам по команді, друзям, співробітникам та всім тим, хто працює в клубі. Дякую вам", - написав Мораес у своєму instagram.

Читайте також: Мбокані, Мораес і Хачеріді залишають «Динамо»

Нагадаємо, 31-річний бразильський футболіст Жуніор Мораес влітку 2015 року перебрався до "Динамо" з донецького "Металурга" в статусі вільного агента. Гравець у столичному клубі відіграв 85 матчів і забив 34 м’ячі. За неофіційною інформацією, Мораес залишиться в чемпіонаті України і підпише контракт з донецьким "Шахтарем".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-