Мбокані, Мораес і Хачеріді залишають «Динамо»

Мбокані, Мораес і Хачеріді залишають «Динамо»

Укрінформ
Олег Гусєв завершив кар’єру футболіста.

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич повідомив на прес-конференції після перемоги над «Шахтарем» (2:1), що форварди Дьюмерсі Мбокані і Жуніор Мораес, а також захисник Євген Хачеріді залишають клуб в статусі вільних агентів. Про це повідомляє «Динамоманія».

Їх контракти завершуються цього літа, і нові угоди підписані не будуть. Президент «Динамо» Ігор Суркіс також підтвердив, що ці гравці залишають «Динамо» і він не знає де вони продовжать кар’єру. Натомість, Олег Гусєв, який завершив кар’єру футболіста, може залишитись працювати в клубі.

Хачеріді виступав в «Динамо» з липня 2009 року. У цьому сезоні захисник через конфлікт з Хацкевичем у всіх турнірах відіграв всього 28 матчів і забив 1 м'яч. Всього на рахунку 30-річного українця в «Динамо» 237 матчів і 8 голів.

Читайте також: Чому «Динамо» програло чемпіонат?

За Мбокані «Динамо» в липні 2013 року заплатило «Андерлехту» орієнтовно 11 мільйонів євро. За чотири роки в Україні африканець двічі відправлявся в оренду в «Норвіч» і «Халл Сіті». В «Динамо» Мбокані провів 77 матчів і забив 31 м'яч.

Мораес влітку 2015 роки перебрався до «Динамо» з донецького «Металурга» в статусі вільного агента. Бразилець в столичному клубі відіграв 85 матчів і забив 34 м’ячі. За неофіційною інформацією Мораес залишиться в чемпіонаті України і підпише контракт з «Шахтарем».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-