Рафаель Надаль: Саме грунтові корти приносять мені неймовірні результати

Рафаель Надаль: Саме грунтові корти приносять мені неймовірні результати

Укрінформ
Перша "ракетка" світу іспанський тенісист Рафаель Надаль поділився враженнями від виходу в 1/4 фіналу турніру Roland Garros - Grand Slam в Парижі (Франція).

Рафаель Надаль, зокрема, зазначив, що з дитинства тренувався грати на різних кортах, але саме грунтові корти приносять йому неймовірні результати.

"Чи відчуваю я себе старим? Ні, такого немає. Але мені 32 роки, а в турі я десь з 2003-го, це довгий шлях, багато років. Я почав дуже юним. Ось в чому справа. Але я щасливий знаходитися там, де я є зараз, я насолоджуюся кожним днем ​​в турі, сподіваюся, що продовжуватиму це робити ще якийсь час.

Чи приносить Париж мені додаткове натхнення? Мені в будь-якому випадку не подобається бути зарозумілим. Я не хочу давати відповідь, який буде так звучати. Але, якщо чесно, то у мене 11 титулів в Монте-Карло, 11 в Барселоні, 8 в Римі. Тому справа не стільки в місці, а просто в покритті, на якому проходить турнір. Це не правда, що я був народжений на грунті. Всі думають, що я кожен день свого життя тренувався на грунтових кортах, але це не так. Я багато тренувався на харді, коли був маленьким. Це правда, що на грунті протягом всієї моєї кар'єри моя гра адаптується найкраще до цього покриття і приносить мені неймовірні результати. Я домігся успіху взагалі на всіх покриттях і працював дуже багато, щоб стати кращим гравцем на всіх покриттях. Хоча, так, те, що відбувається на грунті, це щось неймовірне", - цитує Надаля БТУ

Читайте також: Теніс: Надаль повернувся на перше місце в рейтингу ATP

Нагадаємо, перша "ракетка" світу іспанський тенісист Рафаель Надаль на турнірі Ролан Гаррос у Парижі виграв свій 900-й матч в кар'єрі й удванадцяте зіграє в чвертьфіналі Відкритого чемпіонату Франції серії Grand Slam. У поєдинку за вихід до чвертьфіналу Надаль переміг 70-у "ракетку" світу Максиміліана Мартерера з Німеччини з рахунком 6:3, 6:2, 7:6 (4). В 1/4 фіналу Надаль зіграє з Дієго Шварцманом. 

Коментуючи майбутню зустріч зі Шварцманом, Надаль сказав: "З приводу наступного матчу з Дієго Шварцманом, що тут скажеш, він 12-а "ракетка" світу. Це буде поєдинок проти одного з найсильніших гравців на сьогоднішній день. Тому, можна очікувати лише на дуже важкий матч, з цим треба змиритися, потрібно бути готовим до важкої гри і боротьбі. Складно передбачити, що трапиться, тому що Шварцман настільки сильний. Він важкий суперник, але мені завжди приємно бачити його, скажімо, в чвертьфіналі, тому що він хороший друг, хороша людина. Він справжній трудяга і я щасливий за нього, що він домігся таких успіхів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-