Українські футболісти Малиновський і Безус подорожчали на €500 тис - TM

Українські футболісти Малиновський і Безус подорожчали на €500 тис - TM

Укрінформ
Авторитетний німецький портал transfermarkt.de оновив вартість футболістів, які виступають в елітному дивізіоні чемпіонату Бельгії.

Торкнулася переоцінка і майже всіх українських легіонерів. З українських футболістів, які виступають в Бельгії, за останні п'ять місяців злегка подешевшав у трансферній вартості лише Валерій Лучкевич. Про це повідомляє zbirna.com. 

Ціна півзахисника "Генка" Руслана Малиновського піднялася на 500 тис євро (у порівнянні з попередньою оцінкою 9 січня 2018 року) і зараз становить 4 млн євро. На таку ж суму подорожчав і хавбек "Сент-Трюйден" Роман Безус, якого TM зараз оцінює в 1,2 млн євро.

Новачок "Андерлехта" Євген Макаренко, який минулий сезон провів у "Кортрейку", піднявся в трансферній вартості на 300 тис євро (1,5 млн євро). Не змінилася вартість форварда "Гента" Романа Яремчука -  3,5 млн євро. А ось півзахисник "Стандарда" Валерій Лучкевич подешевшав на 200 тис євро (1 млн євро).

Читайте також: Трансферна вартість українського футболіста Зінченка піднялася до €7 млн

Зазначимо, що найдорожчим виконавцем елітного бельгійського дивізіону за версією transfermarkt.de є хавбек "Андерлехта" Леандер Дендонккер - 17 млн ​​євро.

Фото: krcgenk.be

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-