Цуренко: Проти Мугуруси потрібно однозначно атакувати

Цуренко: Проти Мугуруси потрібно однозначно атакувати

Укрінформ
Українська тенісистка розповіла про свій вихід в 4-й раунд Ролан Гаррос і про свою наступну суперницю.

Українська тенісистка Леся Цуренко поділилася враженнями від виходу в 4-й раунд Ролан Гаррос. Українка у двох сетах впоралася зі словачкою Магдаленою Рибариковою, вперше здобувши путівку в 4-й раунд турніру. Про це вона розповіла сайту Btu.org.ua.

«Однозначно, гра Рибарикової ідеальна на траві. На грунті, мені здається, її стиль гри трохи менш підходить. Мій план був досить простий - щільно вправо, з обертанням вліво. Хоча на старті вона зробила кілька нереальних укорочених з моїх м'ячів зліва. Я однозначно атакувала, щоб їй постійно не вистачало часу. Розуміла, що якщо гратиму щільно, вона буде постійно відскакувати від м'яча і давати мені більше часу», - сказала Цуренко.

У матчі четвертого кола Цуренко зіграє проти 3-ї сіяної іспанки Гарбінє Мугуруси. Українка відзначила, що в майбутній зустрічі їй потрібно діяти агресивно.

Читайте також: Цуренко обіграла Рибарикову і вийшла до четвертого кола Ролан Гаррос

«Настрій на матч з Мугурусою бойовий, я знаю, як вона грає, вона непроста суперниця. Мугуруса – гравець, що б'є, це те, що я люблю. Про план на гру поки особливо не думала. На Ролан Гаррос намагаюся цей і наступний день просто відпочивати, а про план на гру думатиму ближче до матчу.

З Мугурусою повинна бути більш різноманітна подача. Потрібно активно грати, чіплятися, боротися. Однозначно потрібно атакувати, тому що вона сама любить це робити. Так, вона людина настрою, але не на турнірі Grand Slam», - розповіла Цуренко.

Нагадаємо, Цуренко залишилася єдиною представницею від України на Ролан Гаррос-2018. Вчора турнір залишила перша ракетка України Еліна Світоліна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-