Андрій Шевченко: У Марокко команда агресивна, колюча, по-спортивному зла

Андрій Шевченко: У Марокко команда агресивна, колюча, по-спортивному зла

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко розповів про готовність команди до першого спарингу, який відбудеться сьогодні в Женеві.

Андрій Шевченко, зокрема, зазначив, що команда Марокко "агресивна, колюча, по-спортивному зла", українцям у цьому поєдинку потрібно згадати свої принципи і відновити структуру, адже цього року команда провела небагато матчів.

"Усе пройшло нормально, заплановану програму тренувань виконано. Єдине, що прикро, - це травми деяких гравців, які дещо вибили з виконання певних задумів. Дуже шкода, бо у хлопців була можливість показати себе у збірній, але ушкодження, на жаль, не дали цього зробити. Зрештою, у Франції ми зібралися бойовим складом: до нас приєднався Руслан Малиновський, що приємно.

Вочевидь, у нас із Марокко різні цілі. Марокко готується до чемпіонату світу, і я не знаю, яке завдання поставить перед своїми підопічними у матчі головний тренер марокканців. Ми ж готуємося на вересень. У нас є дві товариські зустрічі, які, перш за все, допоможуть згадати принципи гри, які ми сповідуємо, відновити структуру, знову зіграти разом, адже цього року команда провела небагато матчів. Команда Марокко хороша, така агресивна, колюча, по-спортивному зла. Марокканці діють більшою мірою вертикально, не акцентуючи сили на триманні м'яча. У них є хороші виконавці, лідери команди.

Ми працюємо за нашою програмою. Для мене головне, щоб ті критерії, які будуть дані на установці, футболісти спробували перенести на поле. 

У день матчу вранці буде прогулянка, після чого безпосередньо перейдемо до підготовки та налаштування на гру. Стадіон розташований на відстані 50 км від нашого готелю, є невеликий трафік, тому подивимося й визначимо, за скільки часу до гри слід виїхати, щоб якомога швидше дістатися Женеви", - цитує Шевченка прес-служба ФФУ.

Читайте також: Футбол: у ФІФА дозволили проведення спарингу Україна – Албанія в Евіані

Нагадаємо, перший спаринг у рамках тренувального збору підопічні Андрія Шевченка проведуть сьогодні, 31 травня. Поєдинок Україна – Марокко відбудеться у Женеві й розпочнеться о 21.00. 3 червня відбудеться товариський поєдинок між футбольними збірними України і Албанії, він пройде на стадіоні в Евіані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-