У Києві вшанували пам'ять легендарного тренера Валерія Лобановського

У Києві вшанували пам'ять легендарного тренера Валерія Лобановського

Відео
Укрінформ
У день старту XV Міжнародного футбольного турніру, присвяченого пам'яті Валерія Лобановського, в Києві вшанували пам'ять легендарного футбольного тренера.

На урочистому заході 29 травня, який відбувся біля пам’ятника Валерію Лобановському, були присутні віце-президент УЄФА Григорій Суркіс, президент київського футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс, знамениті ветерани клубу, вихованці клубної академії "Динамо". Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо".

Григорій Суркіс, зокрема, зазначив, що багато людей приходять до пам’ятника вшанувати пам'ять легендарного тренера Валерія Лобановського, а особисто він завжди пам'ятатиме його, бо роки свого становлення в футболі пройшли при ньому.

"Ми пам'ятаємо і шануємо Валерія Васильовича Лобановського. Дуже добре, що проходять такі турніри. Може бути, вони проходять не в той час, коли б викликали глядацький ажіотаж. Багато зараз вже відпочивають після сезону. І все одно, я вважаю, що в цьому турнірі мають грати перші команди, запрошуватися серйозні збірні. Дуже добре, що Валерія Васильовича пам'ятають, люди приходять вшанувати його пам'ять. Особисто я завжди пам'ятатиму його, бо роки мого становлення в футболі пройшли при ньому", - сказав Суркіс.

Читайте також: Футбол: сьогодні стартує турнір пам’яті Валерія Лобановського

Відео урочистої події:

Нагадаємо, сьогодні стартує ювілейний, 15-й Меморіал Лобановського, матчі якого пройдуть 29 і 31 травня. 29 травня на стадіоні "Колос" у Борисполі Греція зустрінеться зі Словенією (початок поєдинку - о 15.00), а в 18.00 на поле стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського вийдуть збірні України та Ізраїлю. 31 травня відбудуться поєдинки за призові місця. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-