В Мінмолодьспорту нагородили переможців Спартакіади серед дипломатичних установ

В Мінмолодьспорту нагородили переможців Спартакіади серед дипломатичних установ

Укрінформ
Трійка переможців: Німеччина, Казахстан, США.

З 21 квітня по 20 травня відбулися змагання XІІ Спартакіади серед працівників дипломатичних та консульських установ, розташованих у Києві. Перемогу у загальнокомандному заліку здобула команда Посольства ФРН. Про це повідомляє сайт Міністерства молоді та спорту.

Переможців, призерів та учасників Спартакіади привітав заступник Міністра з питань европейської інтеграції Микола Мовчан.

Змагання відбулись з восьми видів спорту: волейбол, футзал, теніс, настільний теніс, пейнтбол, більярдний спорт «Пул», риболовний спорт, боулінг. У змаганнях взяли участь 21 команда.

Читайте також: Японія передала українським гімнастам грант на суму 74 470 доларів

Перемогу у загальнокомандному заліку здобула команда Посольства Федеративної Республіки Німеччина, на другому місці – команда Посольства Республіки Казахстан, на третьому – команда Посольства Сполучених Штатів Америки.

Серед інших учасників Спартакіади переможцем стала команда Міністерства молоді та спорту, на другому місці – ГДІП (Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв), на третьому – Міністерство закордонних справ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-