Передерій: Сподіваюся добре закінчити гандбольний сезон зі збірною України

Передерій: Сподіваюся добре закінчити гандбольний сезон зі збірною України

Відео
Укрінформ
Лідер збірної України з гандболу Ольга Передерій поділилася очікуваннями від майбутніх поєдинків проти Норвегії та Хорватії та розповіла про свої плани на наступний сезон.

Ольга Передерій, зокрема, зазначила, що повністю задоволена своїм першим сезоном у складі дворазового переможця Ліги чемпіонів словенського "Кріма" та продовжить виступи за клуб.

"Сезон був дуже цікавим, багато досвіду. Ми виграли чемпіонат і Кубок Словенії, також, вважаю, що ми гідно виступили в Лізі чемпіонів, враховуючи, які суперники у нас були. Тому я дуже задоволена і, сподіваюся, цей сезон ми добре закінчимо і зі збірною України. Виступати в зарубіжних командах завжди важко, але в "Крімі" хороший колектив, всі дівчата молоді, на одній хвилі. Тренер також молодий, у нього своє бачення гри. Але для мене ніяких занепокоєнь немає, все добре. На наступний сезон я також залишаюся в "Крімі", дуже задоволена всім", - цитує Передерій XSPORT.

Відео інтерв’ю:

Читайте також: Борис Чижов: Україна покаже хороший гандбол у матчі з Норвегією

Нагадаємо, українські гандболістки завершать відбір на Євро-2018 домашнім матчем проти Норвегії (30 травня, Київ) і виїзним проти Хорватії (2 червня, Вуковар). Зараз збірна України проводить тренування на базі в Конча-Заспі.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-