Порошенко з високими іноземними гостями прийшов вболівати на НСК

Порошенко з високими іноземними гостями прийшов вболівати на НСК "Олімпійський"

Фото
Укрінформ
На фінальний матч Ліги чемпіонів сезону 2017-2018 років між іспанським "Реалом" і англійським "Ліверпулем", що відбувається на НСК "Олімпійський" у Києві прийшов Президент України Петро Порошенко разом лідерами ряду інших держав.

Як повідомив Порошенко на своїй офіційній сторінці у Facebook, подивитися на гру разом з ним також прийшли Король Іспанії Хуан Карлос І, президент Естонії Керсті Кальюлайд та прем’єр-міністр Болгарії Бойко Борисов.

Президент України з високими іноземними гостями прийшов вболівати на НСК "Олімпійський" / Фото: Facebook

"Вболіватимемо за класний футбол в серці України. Переконаний, сьогодні буде видовищна гра", - зазначив український Президент.

Він також додав: "Яким би не був результат, для нашої країни – це вже перемога!"

Читайте також: Президент піде на фінал Ліги Чемпіонів разом із прем'єром Болгарії

Як повідомлялося, на НСК "Олімпійський" у Києві сьогодні, 26 травня, відбувається фінал футбольної Ліги чемпіонів сезону 2017-2018 років.

У вирішальному поєдинку найпрестижнішого клубного турніру континенту зійшлися іспанський "Реал" і англійський "Ліверпуль". Зустріч розпочалася о 21.45.

В українській столиці зустрічаються дві найтитулованіші команди в європейському футболі. "Реал" може виграти Кубок чемпіонів у 13-й раз і втретє поспіль. "Ліверпуль" дійшов до фіналу вперше за 11 років і може завоювати трофей вшосте.

Суперники провели між собою 5 матчів, і усі - у головному єврокубку. "Ліверпуль" здобув три перемоги і зазнав дві поразки. На рахунку "червоних" шість голів, "Реал" забив чотири м'ячі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-