Зідан: у матчі

Зідан: у матчі "Реал" - "Ліверпуль" немає фаворитів

Укрінформ
Головний тренер іспанського футбольного клубу "Реал" (Мадрид) Зінедін Зідан на прес-конференції напередодні вирішального матчу Ліги чемпіонів УЄФА проти англійського "Ліверпуля" заявив, що шанси команд рівні, як і в будь-якому фіналі.

Про це повідомляє офіційний сайт Європейського футбольного союзу.

"Люди можуть міркувати, хто фаворит, але ми знаємо, що в цьому матчі немає фаворитів. Шанси команд рівні, як і в будь-якому фіналі. Ми повинні показати свою гру і постаратися перемогти. Ми не вважаємо себе фаворитами і не думаємо, що перемога повинна дістатися саме нам. У нас багато кваліфікованих гравців. Хтось повинен залишитися на лавці. В першу чергу ми повинні думати про команду і захищати її інтереси. Залишений в запасі гравець може почати турбуватися, але коли починається матч, він повністю занурюється в нього як частка команди. Треба пам'ятати про те, що ми - одне ціле. Ми команда. Футбол - проста гра в моєму розумінні. На поле дві команди. Ти розумієш, що суперник може доставити тобі проблеми, і намагаєшся це контролювати. Потім, володіючи м'ячем, ти вже сам намагаєшся створити супернику проблеми своєю грою. Попереду важкий матч. Ми хочемо, щоб завтра у нас було якомога менше проблем, але попітніти безумовно доведеться", - сказав Зідан.

Читайте також: "Ліон" виграв київський фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, що фінал Ліги чемпіонів УЄФА "Реал" - "Ліверпуль" пройде 26 травня на НСК "Олімпійський" у Києві. Початок о 21.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-