Гравці

Гравці "Ліверпуля" Джан і Мілнер встигли відновитися до фіналу ЛЧ УЄФА в Києві

Укрінформ
Півзахисники англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Емре Джан і Джеймс Мілнер встигли відновитися до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА проти мадридського "Реала", який відбудеться вже завтра, 26 травня.

Півзахисник "Ліверпуля" Мілнер перебував поза грою з середини травня через м'язове пошкодження, але зараз вже тренується і готовий вийти на поле. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на офіційний сайт клубу.  

Емре Джан не грав з середини березня і вважалося, що він не встигне відновитися до фіналу, але півзахисник минулого тижня повернувся до загальної групи "Ліверпуля" на зборі в Марбельї.

Ситуацію з Джаном прокоментував головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп: "Щодо Мілнера все було ясно, а ось Емре став сюрпризом. Він сказав мені, що повертається, спробує, а потім поговорить з лікарями. Ми думали, що йому буде важко, але він кожного дня відповідав, що все відмінно. Він тренувався абсолютно нормально, і це добре для нас".

У нинішньому сезоні на рахунку Джеймса Мілнера 46 матчів, 1 гол і 12 результативних передач у всіх турнірах. Емре Джан зіграв 37 матчів, забив 6 м’ячів і зробив 5 результативних передач.

Читайте також: Напад на фанів "Ліверпуля": потерпілі відмовилися писати заяви

Нагадаємо, фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться 26 травня на київському НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 21.45.

Фото: Е.Джан/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-