Напад на фанів

Напад на фанів "Ліверпуля": потерпілі відмовилися писати заяви

Укрінформ
У поліції склали адміністративні протоколи щодо двох учасників бійки у київському кафе, під час якої зазнали тілесних ушкоджень двоє вболівальників футбольного клубу "Ліверпуль".

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Правоохоронці затримали двох осіб, котрі брали участь у бійці, і до управління поліції доправили двох постраждалих іноземців. Під час спілкування затримані відмовилися надавати будь-які пояснення щодо події, посилаючись на норми статті 63 Конституції України, а потерпілі - відмовилися від написання заяв», - розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

За його словами, на двох затриманих складено адміністративні протоколи за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Матеріали про бійку в кафе на вулиці Великій Васильківській зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Голосіївського управління поліції. Після проведення першочергової перевірки буде визначена правова кваліфікація інциденту. 

Раніше ЗМІ повідомили, що ввечері 24 травня у Києві стався напад на вболівальників англійського футбольного клубу "Ліверпуль", які приїхали на фінал Ліги чемпіонів. Група з 20 хуліганів у масках атакувала вболівальників, які перебували у закладі.

Читайте також: У Києві невідомі в масках побили вболівальників "Ліверпуля"

Зазначається, що шанувальники англійського клубу використовували столи і стільці, щоб захиститися від атак. У результаті інциденту кілька фанів дістали порізи голови і шиї.

Як відомо, 26 травня на стадіоні "Олімпійський" у Києві відбудеться фінал Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться "Ліверпуль" і "Реал".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-