У Києві невідомі в масках побили вболівальників

У Києві невідомі в масках побили вболівальників "Ліверпуля"

Фото, відео
Укрінформ
У Києві стався напад на вболівальників англійського футбольного клубу Ліверпуль, які приїхали в українську столицю на фінал Ліги чемпіонів.

Невідомі напали на вболівальників англійського футбольного клубу Ліверпуль ввечері 24 травня в Києві, повідомляє Mirror.

За даними джерела, інцидент стався в одному зі столичних ресторанів. Група з 20 хуліганів в масках атакувала вболівальників Ліверпуля, які перебували у закладі.

Зазначається, що "шанувальники англійського клубу використовували столи і стільці, щоб захистити себе від атак людей в масках, які штурмували заклад".

Вболівальники Ліверпуля повідомили, що нападники кидали в них шматки скла та інші предмети. В результаті інциденту кілька фанатів отримали порізи голови і шиї.

"Ми просто обідали і були занурені у свої справи, коли стався напад... Я приїхав сюди зовсім не для цього, а щоб подивитися футбол. Ми приїхали в Київ буквально 4 години тому і вже зазнали нападу, це було жахливо", - наводить видання слова одного з потерпілих.

Читайте також: Гравців "Ліверпуля" зустріли в Києві короваєм і вишиванками

Прибулі на місце події співробітники київської поліції заарештували двох осіб, які брали участь в нападі.

Нагадаємо, в суботу, 26 травня, на стадіоні Олімпійський у Києві відбудеться фінал Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться Ліверпуль і Реал.

Фото, відео: Daily Mirror

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-