Віталій Кличко: У фіналі Ліги чемпіонів УЄФА переможе Київ

Віталій Кличко: У фіналі Ліги чемпіонів УЄФА переможе Київ

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко вважає, що фінал Ліга чемпіонів УЄФА - відмінна можливість показати світу столицю України і саме Київ переможе у поєдинку між іспанським "Реалом" (Мадрид) і англійським "Ліверпулем".

Про це Віталій Кличко сказав в інтерв’ю журналістам іспанського видання AS.

"Це найкращий спосіб показати Київ. Знаю, що всі мери світу заздрять мені. У мене є відмінна можливість показати місто завдяки кращій грі світу. Це найбільша подія в нашій історії.

Легенда боксу любить футбол? Так. Але вибачте, я фанат "Динамо". Сподіваюся, що одного разу воно теж буде в фіналі Ліги чемпіонів. Ви хочете знати, кого я підтримуватиму в фіналі в суботу. Але я знаю, хто виграє... Київ. Ми збираємося перемогти. Тому що ми маємо честь бути господарями такого великого матчу", - цитує Кличка tribuna.com

Нагадаємо фінал Ліги чемпіонів УЄФА-2017/18 між мадридським "Реалом" і англійським "Ліверпулем" відбудеться 26 травня на столичному НСК "Олімпійський", а судитиме його сербський фахівець Мілорад Мажич. Поєдинок розпочнеться о 21.45.

Читайте також: Фінал Ліги чемпіонів: відкриття фан-зони на Хрещатику

Віталій і Володимир Клички очолять футбольну команду друзів Андрія Шевченка, яка візьме участь у "Турнірі чемпіонів" напередодні фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві. "Турнір чемпіонів" відбудеться 25 травня в рамках проведення "Фестивалю чемпіонів" на Хрещатику. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-