Захисник збірної України Караваєв: Команда Марокко добре оснащена технічно

Захисник збірної України Караваєв: Команда Марокко добре оснащена технічно

Укрінформ
Захисник збірної України Олександр Караваєв розповів про початок підготовки до товариських матчів національної команди проти Марокко і Албанії.

Гравець луганського футбольного клубу "Зоря" Олександр Караваєв, зокрема, поділився інформацією про збірну Марокко з футболу, яку отримав від свого марокканського одноклубника.

"Зустріч з хлопцями у збірній через півтора місяці помітно підняла бойовий дух. У футбол хочеться грати завжди, а коли захищаєш честь країни, це подвійна відповідальність. Коли виконавець перебуває в постійному ігровому тонусі, виходячи на поле як мінімум раз на тиждень, то насититися футболом важко.

У збірній Марокко кваліфіковані виконавці, більшість з яких виступають у сильних європейських клубах. Команда добре оснащена технічно. Про це мені розповів мій марокканський одноклубник Мохаммед Ель-Буаззаті.

Албанія не часто грає у відкритий футбол. Вони можуть втекти в контратаку, але більший акцент робить на обороні. Втім, це мої припущення і деякі спостереження. Тренерський штаб збірної протягом усього збору даватиме нам інформацію по цим двом супротивникам, тому починаємо вивчати опонентів і готуватися до поєдинків.

"Зоря" збирається 18 червня, так що в моєму розпорядженні після збору буде два тижні. Відпочину з сім'єю", - розповів Караваєв в інтерв’ю zbirna.com

Читайте також: Збірна України з футболу розпочинає тренування в Харкові

Нагадаємо, 23 травня збірна України з футболу розпочала в Харкові підготовку до товариських матчів проти Марокко і Албанії. Увечері підопічні Андрія Шевченка провели перше тренування. Спаринг з четвертою командою Африки в рейтингу ФІФА підопічні Андрія Шевченка проведуть 31-го травня в швейцарській Женеві.  Контрольний поєдинок з Албанією, запланований раніше на 2 червня, може відбутися на день пізніше – 3 червня, але переговори продовжуються і подробиці спарингу ще уточнюються. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-