Жіноча Ліга чемпіонів: тренер

Жіноча Ліга чемпіонів: тренер "Вольфсбурга" упевнений, що фінал буде чудовим спектаклем

Укрінформ
У четвер, 24 травня, на київському стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського о 19.00 розпочнеться фінальний поєдинок жіночої Ліги чемпіонів УЄФА між футболістками німецького "Вольфсбурга" та французького "Ліона".

Під час сьогоднішньої прес-конференції у столиці України головний тренер німецької команди Штефан Лерх висловив упевненість, що на глядачів київського фіналу чекає відмінний спектакль, повідомляє Укрінформ.

"Обидві команди пройшли довгий шлях, щоб дістатися фіналу. У вирішальному матчі обидві команди прагнутимуть показати все, на що здатні. На нас чекає відмінний спектакль. У "Ліона" відмінні гравці, чудова оборона. Це дуже згуртована команда. Останнім часом ми провели на високому рівні матчі проти сильних суперників. З "Ліоном" варто постаратися взяти гру у свої руки. Якщо вийде організувати пресинг, у суперника виникнуть проблеми", - сказав Лерх.

Півзахисниця "Вольфсбурга" Пернілла Гардер під час прес-конференції зазначила, що її команді важливо зіграти у свій футбол.

"Важливо зіграти в свій звичайний футбол. У нас добре йдуть справи у Бундеслізі, сильному чемпіонаті з міцними захисниками. Якщо покажемо свою гру, зможемо подолати оборону суперника", - сказала футболістка.

Читайте також: Команди-учасниці жіночого фіналу Ліги чемпіонів УЄФА прибули до Києва

У якості головного арбітра на київському фіналі працюватиме Яна Адамкова (Чехія). Лайнсмени - Шіан Мессі (Англія) і Саня Роджак-Каршич (Хорватія), четвертий рефері - Катерина Монзуль (Україна). 

Нагадаємо, що діючим володарем жіночої Ліги чемпіонів УЄФА є "Ліон". 

Взагалі ж, тунір у жінок проводиться з 2001 року. У ньому перемагали: "Франкфурт" (Німеччина) - 4 рази (2002, 2006, 2008, 2015), "Ліон" (Франція) - 4 (2011, 2012, 2016, 2017), "Умео" (Швеція) - 2 (2003, 2004), "Турбіне" (Німеччина) - 2 (2005, 2010), "Вольфсбург" (Німеччина) - 2 (2013, 2014), "Дуйсбург" (Німеччина) - 1 (2001) та "Арсенал" (Англія) - 1 (2007).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-