Президент ФФУ каже, що закон проти корупції у спорті вже працює

Президент ФФУ каже, що закон проти корупції у спорті вже працює

Укрінформ
Закон про боротьбу з корупцією у спорті працює, і проведена операція - це лише початок на шляху боротьби з договірними футбольними матчами.

На цьому наголосив президент Федерації футболу України Андрій Павелко під час брифінгу в МВС, коментуючи результати проведеної Нацполіцією масштабної спецоперації, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це лише початок, закон про боротьбу з корупцією у спорті працює. Його головна мета - викорінити "ракову пухлину" договірних матчів. Футболісти, функціонери мають задуматися над тим, до чого може призвести участь у нечесній грі, і які після цього будуть наслідки", - сказав очільник українського футболу

Читайте також: Павелко і Холодницький прокоментували гучну справу про «договірняки» в українському футболі

Як повідомляв Укрінформ, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час брифінгу розповів, що сьогодні оперативники Департаменту захисту економіки Нацполіції під процесуальним керівництвом Генпрокуратури провели 40 санкціонованих обшуків у Києві та Київській, Житомирській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Одеській, Кіровоградській, Миколаївській і Чернігівській областях. Таким чином завершилася фундаментальна поліцейська спецоперація з припинення діяльності злочинних груп, які організували розгалужену систему "договірних" матчів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-