Дортмундська

Дортмундська "Боруссія" призначила головним тренером Люсьєна Фавра

Укрінформ
Дортмундський футбольний клуб "Боруссія" призначив на посаду головного тренера Люсьєна Фавра.

60-річний швейцарський фахівець Люсьєн Фавр підписав контракт із "Боруссією" (Дортмунд) до 30 червня 2020 року. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Боруссія".

Коментуючи своє призначення, Люсьєн Фавр подякував керівникам клубу за довіру і зазначив, що з нетерпінням чекає на повернення до німецької Бундесліги.

"Очолити "Боруссію" (Дортмунд) є захоплюючою задачею, яку я дуже радий взяти на себе. Я хочу подякувати директорам за їх віру в мене. Тепер ми працюватимемо над новою командою. BVB є одним з найцікавіших клубів в Європі, і я з нетерпінням чекаю на повернення до Бундесліги, яку я дуже добре знаю і за яким спостерігав протягом двох років роботи в "Ніцці", - сказав Фавр.

Люсьєн Фавр буде представлений на початку липня, після чого розпочне готуватися до сезону-2018/19 року з новою командою.

Читайте також: Футбол: клуб Ярмоленка може поміняти австрійського тренера на швейцарського

Нагадаємо, що у минулому сезоні Фавр працював головним тренером французького футбольного клубу "Ніцца", з яким посів 8-е місце в лізі 1. Із 2007 по 2009 рік він працював у Німеччині - очолював "Герту", а з 2011 по 2015 - "Боруссію" з Менхенгладбаха.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-