Андрій Павелко: Фінал Ліги чемпіонів у Києві - це хороша промоакція для України

Андрій Павелко: Фінал Ліги чемпіонів у Києві - це хороша промоакція для України

Укрінформ
Президент Федерації футболу України Андрій Павелко вважає, що фінал Ліги чемпіонів УЄФА в Києві принесе країні чималі дивіденди.

Андрій Павелко, зокрема, зазначив, що київський фінал Ліги чемпіонів - це не просто свято футболу, а промоакція для всієї країни, тому слід представити Україну в кращому світлі й провести вирішальний матч престижного турніру на найвищому рівні.

"Фінал Ліги чемпіонів - це дуже хороша промоакція для популяризації футболу в Україні та в Європі для того, щоб показати Україну з позиції відкритої країни - футбольної країни, європейської країни, країни для хороших інвестицій, країни, де відкриті будь-які кордони з розвитку. Це не просто футбольне свято - це свято і промоакція для всієї нашої країни. Упевнений, це буде один з кращих фіналів в історії УЄФА", - цитує Павелка footballua.tv. 

Нагадаємо, 24 травня команди-учасники фінального поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА мадридський футбольний клуб "Реал" і англійський "Ліверпуль" прибудуть до столиці України. Футбольний поєдинок розпочнеться 26 травня на НСК "Олімпійській" о 21.45.

Читайте також: Брати Клички очолять команду друзів Андрія Шевченка на «Турнірі чемпіонів» у Києві

Напередодні, 25 травня, на Хрещатику відбудеться "Турнір чемпіонів", в якому візьмуть участь команди легенд англійського футбольного клубу "Ліверпуль", мадридського "Реала", "Ліги чемпіонів" і команда друзів Андрія Шевченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-