Правоохоронці провели тренування на НСК

Правоохоронці провели тренування на НСК "Олімпійський"

Фото
Укрінформ
Представники поліції, Національної гвардії, а також курсанти Національної академії внутрішніх справ і Державна служба з надзвичайних ситуацій провели навчання на НСК "Олімпійський".  

На НСК "Олімпійський" в Києві відбулися навчання із забезпечення безпеки під час матчу Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться у столиці України 26 травня. Про це повідомляє прес-служба МВС 

"Охорона стадіону, стюарди та правоохоронні органи повинні тісно взаємодіяти, відстежувати накопичення перед турнікетами відвідувачів. На випадок ускладнення оперативної обстановки з уболівальниками постійно працюють поліцейські груп комунікації, а також передбачено резерви для розосередження громадян", - зазначив перший заступник міністра Сергій Яровий.

Загалом у навчаннях узяли участь 758 правоохоронців.

Читайте також: "Укрпошта" випустить марку до фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА в Києві

Нагадаємо, 24 травня команди-учасники фінального поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА мадридський футбольний клуб "Реал" і англійський "Ліверпуль" прибудуть до столиці України. Традиційні передматчеві події на НСК "Олімпійський" пройдуть 25 травня. "Ліверпуль" випробує газон столичного стадіону о 18.00, "Реал" - о 20.00. Прес-конференція головного тренера "Ліверпуля" Юргена Клоппа розпочнеться о 17.15, Зінедіна Зідана - о 19.15. Футбольний поєдинок розпочнеться 26 травня на НСК "Олімпійській" о 21.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-