Одеський футбольний клуб

Одеський футбольний клуб "Чорноморець" залишився без води і підозрює шантаж

Укрінформ
Одеський футбольний клуб "Чорноморець" залишився без води: на об’єктах клубу немає води, причому не через аварію або плановий ремонт.

Футболісти "Чорноморця" відсутність води на об’єктах пов’язуть із шантажем, а "Інфоксводоканал" – із заборгованістю. Про це повідомляє dumskaya.net

Без водопостачання з ранку 14 травня перебуває центральний стадіон "Чорноморець" у парку Шевченка, а також дві тренувальні бази "моряків" - в Совіньоні та на Архітекторській.

Неофіційно в клубі кажуть, що воду відключили за розпорядженням одного з керівників "Інфоксводоканала". Нібито у нього є близький родич, який грає у "Чорноморці", але жодного разу не виходив на поле зі стартом весняної частини чемпіонату з появою в команді нового наставника Костянтина Фролова. В одеському клубі поки не знають, як реагувати на такий відвертий шантаж

Проте, у прес-службі "Інфоксводоканала" повідомили, що відключення пов'язано із заборгованістю, яку футбольний клуб накопичив перед водопостачальною організацією.

"Вони винні 2 млн 800 тисяч гривень. Крім того, на цих об'єктах (які, до речі, вже не належать "Чорноморцю" - ред.) не виконані техумови на воду і водовідведення. Як тільки заборгованість буде погашена, ми відновимо водопостачання", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Де дивитися матчі 31 туру футбольної Прем'єр-ліги

Нагадаємо, зараз більшістю спортивних об'єктів "Чорноморця", включаючи стадіон в парку Шевченка, розпоряджається Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, який керує ліквідованим "Імексбанком". Стадіон і тренувальні бази виступали в якості застав за фіктивними кредитами, які роздала фінустанова до свого краху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-