Ярмоленко влітку може залишити

Ярмоленко влітку може залишити "Боруссію" - Bild

Укрінформ
Форвард збірної України Андрій Ярмоленко не виправдав очікувань дортмундського футбольного клубу "Боруссія" і влітку може залишити клуб.

Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Bild. 

Український форвард Андрій Ярмоленко може залишити німецький клуб влітку, проте невідомо, чи віддасть клуб його в оренду, або виставить на трансфсер. Разом із Ярмоленком клуб може залишити і захисник Джеремі Тольян. 

Не залишаться на наступний сезон у "Боруссії" захисник Марсель Шмельцер, півзахисники Гонсало Кастро і Нурі Шахін. У вікових гравців немає майбутнього в клубі. "Боруссія" готова продати і півзахисника Андре Шюррле, якщо надійде цікава пропозиція. У 2016 році дортмундський клуб викупив його за 30 млн євро у "Вольфсбурга".

Нагадаємо, 28-річний український футболіст Андрій Ярмоленко перейшов до "Боруссії" з київського "Динамо" в кінці серпня 2017 року за 25 млн євро. В цілому на його рахунку в нинішньому сезоні 26 матчів, 6 голів і 6 результативних передач за клуб.

Читайте також: "Боруссія" будуватиме команду в наступному сезоні разом з Ярмоленком - ЗМІ

У квітні німецькі ЗМІ повідомляли, що "Боруссія" планує продовжити співпрацю з українським форвардом Андрієм Ярмоленком у наступному сезоні.

Фото: facebook.com/BVB

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-