"Боруссія" будуватиме команду в наступному сезоні разом з Ярмоленком - ЗМІ

Укрінформ
Дортмундський футбольний клуб "Боруссія" планує продовжити співпрацю з українським форвардом Андрієм Ярмоленком у наступному сезоні.

Український форвард Андрій Ярмоленко потрапив до списку футболістів, з якими дортмундська "Боруссія" будуватиме команду в наступному сезоні. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на німецькі ЗМІ.  

Разом із Андрієм Ярмоленком у цьому списку значаться голкіпер Роман Бюркі, захисники Сократіс, Лукаш Піщек, Омер Топрак і Мануель Аканджі, хавбеки Махмуд Дахуд, Шінджі Кагава, Крістіан Пулішич і форварди Марко Ройс, Серхіо Гомес і Максиміліан Філіп.

До іншого списку потрапили футболісти, з якими дортмундський клуб, скоріше за все, розірве стосунки в літнє трансферне вікно: захисники Дан-Аксель Загаду, Рафаел Геррейро, Джеремі Тольян, Марцель Шмельцер і Ерік Дурм, хавбеки Джейдон Санчо, Нурі Шахін, Гонcало Кастро, Юліан Вайгль, Себастьян Роде, Андре Шюррле, Маріо Гетце і форвард Александер Ісак.

Читайте також: Ярмоленко і Зінченко можуть зустрітися в українському дербі 20 липня

Раніше повідомлялося, що дортмундський футбольний клуб "Боруссія" збирається провести влітку кадрову чистку і до списку із семи гравців, яких виставлять на трансфер, потрапив українець Андрій Ярмоленко.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-