Київ витратить на фінал Ліги чемпіонів УЄФА менше €1 млн - AS

Київ витратить на фінал Ліги чемпіонів УЄФА менше €1 млн - AS

Укрінформ
Проведення вирішального поєдинку за Кубок чемпіонів УЄФА обійдеться столиці України менш, ніж в один мільйон євро.

Фахівці іспанського видання AS підрахували, що на організацію, проведення фіналу Ліги чемпіонів і підготовку Києва до події було витрачено 870 000 євро. Про це повідомляє zbirna.com

Під час проведення фіналу Ліги чемпіонів-2017/2018 УЄФА, який відбудеться в Києві 26 травня, українська столиця планує прийняти близько 140 000 гостей з усіх кінців планети. Іспанські журналісти відзначають, що місто вже прикрашене відповідною символікою майбутньої грандіозної події, головними дійовими особами якого стануть футболісти іспанського "Реала" (Мадрид) і англійського "Ліверпуля".

Основний упор у місці проведення фіналу ЛЧ робився на безпеку. Як і в Кардіффі у 2017 році, на уболівальників перед НСК "Олімпійський" чекатиме кілька кілець безпеки з металошукачами і загороджувальні споруди, що запобігають терактам з використанням авто.

Читайте також: "Реал" і "Ліверпуль" прибудуть до Києва в один день – 24 травня

Нагадаємо, команди-учасники фінального поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА мадридський футбольний клуб "Реал" і англійський "Ліверпуль" прибудуть до столиці України в один день – 24 травня. Традиційні передматчеві події на НСК "Олімпійський" пройдуть 25 травня. "Ліверпуль" випробує газон столичного стадіону о 18.00, "Реал" - о 20.00. Прес-конференція головного тренера "Ліверпуля" Юргена Клоппа розпочнеться о 17.15, Зінедіна Зідана - о 19.15. Футбольний поєдинок розпочнеться 26 травня на НСК "Олімпійській" о 21.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-