Кайоде: Мені подобається Україна і я хотів би залишитися в

Кайоде: Мені подобається Україна і я хотів би залишитися в "Шахтарі"

Укрінформ
Форвард донецького футбольного клубу "Шахтар" і збірної Нігерії Оларенваджу Кайоде поділився враженнями від перемоги команди в Кубку України та розповів про свої плани на наступний сезон.

"Звичайно, у мене фантастичні емоції від матчу, тим більше, що для мене це перший трофей в кар'єрі. Так, я недовго в Україні, але вже розумію всю важливість ігор проти "Динамо". У нас з ними виходять дуже цікаві матчі, в них приємно грати. Кияни добре виглядали на полі, але ми були краще готові тактично, тому і здобули перемогу. Однією з головних причин нашого тріумфу є наш тренер, який дуже добре нас готує до кожного матчу.

Після закінчення сезону я хотів би залишитися в "Шахтарі". Мені подобається цей клуб, мені подобається Україна. У нашому колективі дуже хороші тренери і фахівці, тут дуже приємні люди, з якими мені комфортно працювати", - сказав Кайоде в коментарі XSPORT

Читайте також: Палкін: Майбутнє Фонсеки в "Шахтарі" вирішиться найближчим часом

Нагадаємо, що у Кайоде в кінці нинішнього футбольного сезону закінчується орендна угода з "Шахтарем". Раніше генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін повідомив, що рішення щодо Кайоде "гірники" прийматимуть після закінчення сезону, але все йде до того, що "Шахтар" спробує викупити права на цього футболіста.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-