Палкін: Майбутнє Фонсеки в

Палкін: Майбутнє Фонсеки в "Шахтарі" вирішиться найближчим часом

Укрінформ
Генеральний директор донецького футбольного клубу "Шахтар" Сергій Палкін поділився враженнями від перемоги команди в фіналі Кубка України над київським "Динамо" (2:0).

"Якщо перший тайм у "Шахтаря" вийшов не дуже, то друга половина гри вдалася. Взагалі добре, коли ми виграємо у "Динамо", як на полі, так і в статистичних даних", - цитує Палкіна zbirna.com

Також Сергій Палкін розповів про деякі моменти майбутнього донецького клубу.

"Щодо майбутнього "Шахтаря". З клубом і з командою все буде добре. Що стосується майбутнього в "Шахтарі" Паулу Фонсеки, то запасіться терпінням, все вирішиться найближчим часом.

Щодо Фреда, бразильським півзахисником цікавляться багато клубів. Тому, кого обере Фред, і кого обере "Шахтар", стане відомо в недалекому майбутньому. Щодо Кайоде рішення також прийматимемо після закінчення сезону. Але все йде до того, що "Шахтар" спробує викупити права на цього футболіста.

Чи залишиться Срна? Це наша легенда, тому вибір за ним. До речі, хотілося запросити його на поле, щоб і йому вручили медаль, але, на жаль, за регламентом це було неможливо, тому я віддав Даріо свою медаль", - сказав Палкін.

Нагадаємо, 9 травня донецький "Шахтар" переміг у фіналі Кубка України київське "Динамо" з рахунком 2:0 і в 12-е у своїй історії став володарем почесного трофею. М'ячі на "Дніпро-Арені" у Дніпрі забили Факундо Феррейра (48-ма хвилина) та Ярослав Ракицький (61).

Читайте також: Фонсека: "Шахтар" всі 90 хвилин був краще за "Динамо" у фіналі Кубка України

Поєдинок передостаннього туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги "Шахтар" проведе 13 травня проти рівненського "Вереса". Турнірне становище після 30 турів: "Шахтар" - 72 очки, "Динамо" - 67, "Ворскла" - 45, "Зоря" - 43, "Маріуполь" - 37, "Верес" – 34.

Фото: shahtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-