Фонсека:

Фонсека: "Шахтар" всі 90 хвилин був краще за "Динамо" у фіналі Кубка України

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека поідлився враженнями від перемоги команди у фіналі Кубка України сезону-2017/2018 над київським "Динамо" (2:0).

Паулу Фонсека, зокрема, відмітив відмінну атмосферу на трибунах "Дніпро-Арени" у Дніпрі, поважне ставлення суперників один до дного та "чудове суддівство".

"Перш за все зазначу відмінне видовище: повний стадіон, фантастична атмосфера, вболівальники підтримували свої команди - чудове свято! Суперники поважали один одного, не виникло конфліктів і проблем. Хочу похвалити арбітрів - на мій погляд, чудове суддівство. Ми заслужено виграли, оскільки всі 90 хвилин були краще і ближче до забитих м'ячів. Перший тайм вийшов тактичним і без явних гольових моментів, а другий "Шахтар" у всіх аспектах провів сильніше  за "Динамо". Упевнений в абсолютній закономірності нашої перемоги.

"Шахтарю" потрібно виграти ще один матч. Має бути складна зустріч з "Вересом". Ми хочемо перемогти, і якщо це станеться, то в останньому турі вже не буде такої потреби. Завтра ж починаємо готуватися до найближчого поєдинку", - цитує Фонсеку офіційний сайт ФК "Шахтар"

Нагадаємо, 9 травня донецький "Шахтар" переміг у фіналі Кубка України київське "Динамо" з рахунком 2:0 і в 12-е у своїй історії став володарем почесного трофею. М'ячі на "Дніпро-Арені" у Дніпрі забили Факундо Феррейра (48-ма хвилина) та Ярослав Ракицький (61).

Читайте також: «Шахтар» на класі забирає Кубок України

Відео кращих моментів:

Поєдинок передостаннього туру чемпіонату України серед команд ПРем’єр-ліги "Шахтар" проведе 13 травня проти рівненського "Вереса". Турнірне становище після 30 турів: "Шахтар" - 72 очки, "Динамо" - 67, "Ворскла" - 45, "Зоря" - 43, "Маріуполь" - 37, "Верес" – 34.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-