Срна: Для мене футбол завжди був більше, ніж голи, медалі, гроші та слава

Срна: Для мене футбол завжди був більше, ніж голи, медалі, гроші та слава

Укрінформ
Хорватський гравець донецького футбольного клубу "Шахтар" Даріо Срна, який продовжує відбувати 17-місячну дискваліфікацію, прокоментував перемогу команди в Кубку України та дії Тайсона під час церемонії нагородження.  

Даріо Срна, зокрема, зазначив, що для нього футбол значить значно більше, ніж голи і медалі.

"Для мене футбол завжди був більше, ніж голи, медалі, гроші та слава. Футбол для мене - це красиві емоції, це життя, яка складається з таких незабутніх щасливих моментів.  Спасибі, Тайсон, спасибі, друг, спасибі, команда", - написав Срна у своєму instagram.

Нагадаємо, 9 травня донецький "Шахтар" переміг у фіналі Кубка України київське "Динамо" з рахунком 2:0 і в 12-е у своїй історії став володарем почесного трофею. Даріо Срна, який продовжує відбувати 17-місячну дискваліфікацію за вживання заборонених препаратів, святкував перемогу команди на трибуні. Капітан "Шахтаря" Тайсон на церемонії нагородження піднімав Кубок України у футболці хорвата, а генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін віддав Даріо свою медаль.

"Чи залишиться Срна у "Шахтарі"? Це наша легенда, тому вибір за ним. До речі, хотілося запросити його на поле, щоб і йому вручили медаль, але, на жаль, за регламентом це було неможливо, тому я віддав Даріо свою медаль", - сказав Палкін.

Читайте також: Палкін: Майбутнє Фонсеки в "Шахтарі" вирішиться найближчим часом

Зазначимо, що Даріо Срна зможе приступити до тренувань з командою з 22 червня, а повернутися на поле - з 22 серпня цього року.

На фото: Тайсон у футболці Срни/ФК "Шахтар"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-