Григорій Суркіс: Фінал Ліги чемпіонів у Києві – це індикатор довіри від УЄФА

Григорій Суркіс: Фінал Ліги чемпіонів у Києві – це індикатор довіри від УЄФА

Укрінформ
Віце-президент Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Григорій Суркіс в ексклюзивному інтерв’ю виданню організації розповів про значення для України проведення фіналу Ліги чемпіонів в Києві.

Григорій Суркіс, зокрема, зазначив, що для України проведення фіналу Ліги чемпіонів - це індикатор довіри від УЄФА і крок до подальшого розвитку відносин з європейським футбольним співтовариством.

"У моїй країні це перш за все сприймається як індикатор довіри, яке відчуває УЄФА до України, і крок до подальшого розвитку відносин з європейським футбольним співтовариством - ще однієї важливої ​​віхи нашого взаємовигідного співробітництва. Всі об'єкти інфраструктури, які залишилися Україні у спадок від Євро-2012, створювалися в тісній співпраці з УЄФА. Велике футбольне свято знову повертається до Києва. З точки зору престижу, уваги з боку суспільства та міжнародного іміджу це звичайно ж стане великим святом для всієї України.

Для мене велика честь бути причетним до прийняття найважливіших рішень, що визначають майбутнє європейського футболу. Повністю згоден зі словами Александера Чеферіна на недавньому конгресі в Братиславі: "Ми знаходимося в унікальному привілейованому становищі. Мільйони уболівальників з усього світу віддали б усе за шанс опинитися на нашому місці". Він відобразив пріоритетні завдання виконкому - захист цінностей і інтересів футболу. Що б вирішувати проблеми і відповідати на виклики, ми повинні брати до уваги різні думки, а потім приходити до спільного розуміння і демонструвати єдність на шляху досягнення встановлених нами цілей, - цитує Суркіса tribuna.com

Читайте також: Фінал Ліги чемпіонів УЄФА в Києві судитиме серб Мілорад Мажич

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів УЄФА-2017/18 між мадридським "Реалом" і англійським "Ліверпулем", який відбудеться 26 травня в Києві (Україна), судитиме сербський фахівець Мілорад Мажич. Поєдинок розпочнеться на київському НСК "Олімпійський" о 21.45.

Фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-