Українки Окунєва і Табашник заявлені на другий етап

Українки Окунєва і Табашник заявлені на другий етап "Діамантової ліги"

Укрінформ
Другий етап змагань з легкої атлетики "Діамантова ліга" проходитиме 12 травня у Шанхаї (Китай). Україну представлятимуть дві спортсменки: Оксана Окунєва і Катерина Табашник.

Як і кількома днями раніше у Катарі, у Китаї Україна буде представлена лише в одній дисципліні – стрибках у висоту. Про це повідомляє пре-служба ФЛАУ.

Українські стрибунки у висоту Оксана Окунєва і Катерина Табашник потрапили до заявочного списку шанхайського етапу "Діамантової ліги", який ІААФ опублікувала 7 травня.

Особисті рекорди українок наразі становлять 1,98 м у Окунєвої і 1,95 м у Табашник. Їхніми основними суперницями у Шанхаї стануть фаворитка змагань Марія Ласіцкене, болгарка Мірела Демірева, німкеня Марі-Лоуренс Юнгфляйш, американка Ініка МакФерзон і Леверн Спенсер з Сент-Люсії. Зазначимо, що стрибки на 2 м і вище є в активі лише у двох спортсменок – Ласіцкене і Юнгфляйш.

Читайте також: Проценко показав п’ятий результат на етапі "Діамантової ліги" в Досі

Нагадаємо, на першому етапі змагань, який проходив у Досі, Андрій Проценко посів 5 місце в секторі для стрибків у висоту,  а Тамара Твердоступ виходила на старт дистанції 3000 м у якості пейсмейкера. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-