"Зоря" втратила шанс отримати $1 млн від "Динамо" - Денисов

Укрінформ
Гравці та тренерський штаб луганського футбольного клубу "Зоря" не змогли скористатися шансом отримати "преміальні" у розмірі 1 млн доларів за перемогу над "Шахтарем" у поєдинку 30 туру УПЛ.

Саме таку суму, за інформацією ведучого телеканалу "Футбол 1" Олександра Денисова, київське "Динамо" обіцяло гравцям "Зорі" за перемогу над "Шахтарем" плюс окрему суму тренерському штабу.

"Після поразки від "гірників" ситуація з Вернидубом виглядає просто. Очки відібрати у "Шахтаря" не вийшло - як наслідок, чемодан з преміальними повернувся назад до Києва. За нашою інформацією, упущена вигода дорівнювала мільйону доларів, плюс окремо відводилася сума конкретно тренерському штабу "Зорі", - цитує Денисова footballua.tv

Раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що ніколи не приховував того, що стимулює всі команди, які грають проти "Шахтаря", і впевнений, що те ж саме робить і "Шахтар".

Читайте також: "Динамо" стимулює гравців "Зорі" на перемогу над "Шахтарем" - ЗМІ

Нагадаємо поєдинок 30 туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги "Шахтар" (Донецьк) - "Зоря" (Луганськ) закінчився вчора з рахунком 2:1. М’ячі в цьому матчі забили Факундо Феррейра (19), Тайсон (89) - Іурі (63). Турнірне становище: "Шахтар" - 72 очки, "Динамо" - 67, "Ворскла" - 45, "Зоря" - 43, "Маріуполь" - 37, "Верес" – 34.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-