Співачка TAYANNA виступить перед фіналом жіночої Ліги чемпіонів УЄФА в Києві

Співачка TAYANNA виступить перед фіналом жіночої Ліги чемпіонів УЄФА в Києві

Укрінформ
Уже 24 травня в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського визначиться переможець жіночої Ліги чемпіонів УЄФА.

У вирішальному футбольному матчі за головний жіночий клубний трофей континенту змагатимуться німецький "Вольфсбург" та французький "Ліон". Перед початком гри глядачі стануть свідками урочистих подій, а також зможуть насолодитися виступом української співачки TAYANNA. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Квитки на фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА все ще в продажу: перепустки на стадіон доступні у двох цінових категоріях - 70 та 100 грн. Квитки можна придбати на сайті esport.in.ua, а також у касі № 8 НСК "Олімпійський".

Зазначимо, що під час вирішального футбольного поєдинку серед жінок розігруватимуться 20 квитків на чоловічий фінал, який відбудеться 26 травня на НСК "Олімпійський".

Читайте також: "Вольфсбург" і "Ліон" зіграють у київському фіналі жіночої Ліги чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, наприкінці квітня відбулися поєдинки півфіналів жіночої Ліги чемпіонів УЄФА, в яких німецька команда "Вольфсбурга" обіграла лондонський "Челсі", а чинний переможець турніру "Ліон" вибив зі змагань англійський "Манчестер Сіті".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-