Українські стрільці отримали 3 ліцензії на Паралімпіаду-2020 на старті чемпіонату світу

Українські стрільці отримали 3 ліцензії на Паралімпіаду-2020 на старті чемпіонату світу

Укрінформ
Національна паралімпійська збірна команда вдало розпочала змагання чемпіонату світу з кульової стрільби, який стартував 4 травня в Республіці Корея.

У перший день змагань на чемпіонаті світу в Чеонгджу у доробку українських стрільців 4 бронзові нагороди та 3 ліцензії на участь в Паралімпіаді-2020. Про це повідомляє прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України (НКСІУ).

Перший день змагань розпочався з бронзової нагороди Андрія Дорошенка у вправі R1 - стрільба на 10 м з пневматичної гвинтівки стоячи, клас SH1 та першої ліцензії на Паралімпіаду-2020.

Далі бронзову естафету продовжила 18-тирічна дебютантка цього чемпіонату світу Ірина Щетнік у вправі R2 - стрільба з пневматичної гвинтівки на 10 м стоячи, клас SH1. У доробку Ірини ще й ліцензія на Паралімпіаду-2020.

Олексій Денисюк, Андрій Захватаєв, Ірина Ляху вибороли командну бронзову нагороду у вправі Р3 зі стрільби на 25 м зі стандартного малокаліберного пістолета.

Четверту бронзову медаль України та третю ліцензію на Паралімпіаду-2020 виборов Денисюк Олексій у вправі Р3 (зі стрільби на 25 м зі стандартного малокаліберного пістолета).

Читайте також: Порошенко вручив державні нагороди спортсменам-паралімпійцям

Нагадаємо, чемпіонат світу з кульової стрільби проходитиме в Чеонгджу (Республіка Корея) з 4 по 12 травня. Українська команда у складі 12 спортсменів змагається за найвищі нагороди в паралімпійській кульовій стрільбі з 230 найкращими спортсменами з 46 країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-