Теніс: Анжелік Кербер пропустить турнір WTA в Мадриді

Теніс: Анжелік Кербер пропустить турнір WTA в Мадриді

Укрінформ
Одинадцята "ракетка" світу німецька тенісистка Анжелік Кербер не зможе зіграти на турнірі WTA Premier Mandatory в Мадриді (Іспанія).

Анжелік Кербер прийняла рішення пропустити третій у сезоні турнір WTA Premier Mandatory. Минулого тижня німецька тенісистка грала на змаганнях в Штутгарті, де не змогла завершити матч другого кола проти Анетт Контавейт, знявшись за рахунку 6:0, 2:0 на користь суперниці через травму правого стегна. Про це повідомляє БТУ.

Також не виступить в Мадриді її співвітчизниця Лаура Зігемунд. Днями німкеня в матчі другого кола в Рабаті потягнула литковий м'яз і після медичної перерви вирішила припинити боротьбу.

Замість представниць Німеччини до основної сітки турніру Mutua Madrid Open потрапили хорватка Донна Векич і Заріна Діяс з Казахстану.

Раніше повідомлялося, що українська тенісистка Катерина Бондаренко боротиметься за вихід до основної сітки турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier Mandatory в Мадриді (Іспанія). У першому раунді кваліфікації турніру Mutua Madrid Open 31-річна спортсменка зустрінеться з 17-річною сербкою Ольгою Данилович.

Читайте також: Катерина Бондаренко зіграє у кваліфікації турніру WTA в Мадриді

Грунтовий турнір WTA Mutua Madrid Open із призовим фондом €6,685,828 триватиме в Мадриді з 5 по 12 травня. Жеребкування в одиночному розряді Mutua Madrid Open відбудеться сьогодні, 4 травня.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-