Президент

Президент "Роми": Ліга чемпіонів без VAR - це просто смішно

Укрінформ
Президент італійського футбольного клубу "Рома" Джеймс Паллотта поділився враженнями від другої зустрічі з англійським "Ліверпулем" (4:2) в рамках 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Джеймс Паллотта, зокрема, висловив невдоволення суддівством на матчі "Рома" – "Ліверпуль" і вважає, що система відеодопомоги арбітрам (VAR) обов’язково має бути на матчах такого рівня.

"Абсолютно ясно, що система VAR необхідна в Лізі чемпіонів, тому що не можна дозволяти відбуватися таким речам. Ви самі все бачили - Ель Шаараві не був в офсайді на 49-й хвилині, пенальті не призначили. На 65-й хвилині м'яч потрапив в руку, що було очевидно всім у світі, крім суддів. На 67-й хвилині на Шике сфолили у штрафному. Я знаю, що арбітру непросто працювати на такому матчі, але дійсно неприємно, коли програєш, як сьогодні.

До речі, там повинна була бути червона картка, і "Рома" з 63-ї хвилини могла грати в більшості. Я вітаю "Ліверпуль", це відмінна команда, але якщо ми не побачимо VAR в Лізі чемпіонів - це буде просто смішно", - цитує Паллотту tribuna.com

Читайте також: "Ліверпуль" встановив новий рекорд у Лізі чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, в середу, 2 травня, "Ліверпуль" у повторному матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА поступився італійській "Ромі" з рахунком 2:4, але за сумою двох матчів (перший – 5:2) вперше за останні 11 років пробився у фінал найпрестижнішого клубного єврокубкового турніру. Таким чином, у фінальному поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА, який пройде 26 травня в Києві, зіграють між собою "Ліверпуль" і "Реал" (Мадрид).

Фото: παραπολιτικα

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-