Україна залишилася без нагород на чемпіонаті Європи з боротьби в Каспійську

Україна залишилася без нагород на чемпіонаті Європи з боротьби в Каспійську

Укрінформ
У другий день чемпіонату Європи з боротьби у російському Каспійську українці знову не змогли потрапити до медальних фіналів.

У вівторок, 1 травня, українські борці греко-римського стилю змагалися у вагових категоріях 60, 67, 72, 82 і 97 кг. Про це повідомляє XSPORT.

Дмитро Цимбалюк (67 кг) і Богдан Кабін (72) кг не змогли пройти кваліфікацію, поступившись французу Ясину Озаю (0: 5) і фіну Тоні Тапио Ойяле (4:9) відповідно. Андрій Мартинюк зумів подолати відбірковий раунд, переборовши австрійця Рафаеля Ягера (7:3), однак на стадії чвертьфіналу не пройшов італійця Якопо Сандроне (0:4).

Дмитро Абаджі (82 кг) і Юрій Шкрюба (97 кг) зупинилися на стадії 1/8 фіналу. Українців зуміли зупинити німці Роланд Шварц (3: 6) і Рамзин Ацицзір (0: 3).

Як і в перший день турніру, ніхто з кривдників українців не дістався до фіналу, тому наші борці втратили шанси поборотися за бронзу. Таким чином, українська збірна з греко-римської боротьби залишилася без нагород чемпіонату Європи.

Нагадаємо, що до Каспійська не поїхав дворазовий чемпіон Європи Жан Беленюк, який має відношення до збройних сил і не може виступати в Росії.

Читайте також: ЧЄ з боротьби: Українці не пробилися у медальні сутички в перший день

У другий день ЧЄ-2018 були розіграні перші п'ять комплектів медалей. Чемпіонами Європи 2018 року з греко-римської боротьби стали:
55 кг. Елденіз Азізлі (Азербайджан);
63 кг. Міхай Раду Міхут (Румунія);
77 кг. Роман Власов (Росія);
87 кг. Роберти Кобліашвілі (Грузія);
130 кг. Риза Каяалп (Туреччина).

Фото: YouTube UWW

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-