ЧЄ з боротьби: Українці не пробилися у медальні сутички в перший день

ЧЄ з боротьби: Українці не пробилися у медальні сутички в перший день

Укрінформ
П’ятеро наших борців греко-римського стилю програли на ранніх стадіях.

У Каспійську (РФ) стартував чемпіонат Європи з боротьби-2018. У перший день на арену вийшли представники греко-римського стилю у вагових категоріях 55, 63, 77, 87 і 130 кг. Всі п'ятеро українців вибули на ранніх стадіях і не зуміли продовжити боротьбу за медалі. Про це повідомляє XSport.

У категорії 55 кг наш Владислав Коростельов в першій же сутичці програв у чвертьфіналі росіянину Василю Топоєву (0:9). У вазі 63 кг Дмитро Добров також поступився в першому раунді, тільки на стадії 1/8 фіналу. Сильніше українця виявився болгарин Ніколай Вічев (0:12).

У категорії 77 кг наш Микола Дараган зумів подолати кваліфікацію, здолавши іншого борця з Болгарії Руслана Пашкульского (7:3), проте потім в 1/8 фіналу програв вірменину Карапету Чаляну (1:9).

Читайте також: Боротьба: Збірна України їде на чемпіонат Європи в Росію, але без Беленюка

У дивізіоні 87 кг Україну представляв Степан Шелемех. В 1/8 фіналу він потрапив, минаючи кваліфікацію, і зумів пройти цю стадію, перемігши серба Ніколая Добрева (8:0). Однак в чвертьфіналі нашого борця зупинив білорус Микита Климович (1:5). У найважчій ваговій категорії 130 кг українець Владислав Вороний у попередньому раунді переборов азербайджанця Турмана Еюбова (3:0), однак у чвертьфіналі програв Якобу Каджая з Грузії (0:9).

Так як ніхто з борців, які перемогли українців, не зміг вийти у фінал, наші спортсмени не потрапили в втішну сітку в битві за бронзові нагороди.

Відзначимо, що всі медальні сутички у вагових категоріях 55, 63, 77, 87 і 130 кг відбудуться у вівторок, 1 травня. Також в цей день на ЧЄ-2018 виступлять представники ще п'яти дивізіонів (60, 67, 72, 82, 97 кг).

Нагадаємо, що всього в Каспійськ вирушило 30 українских борців. До складу нашої команди не потрапив дворазовий чемпіон Європи Жан Беленюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-