Боротьба: Збірна України їде на чемпіонат Європи в Росію, але без Беленюка

Боротьба: Збірна України їде на чемпіонат Європи в Росію, але без Беленюка

Оновлено
Укрінформ
Жан Беленюк повідомив, що не їде на турнір в російський Каспійськ.

Український борець Жан Беленюк повідомив, що йому заборонили виступити на чемпіонаті Європи, який пройде в Каспійську (Росія). Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

«На превеликий жаль, мені їхати на чемпіонат Європи в Росію заборонили за тиждень до виїзду.

Не хочу вдаватися в подробиці, зазначу лише, що ми до останнього боролися за право їхати на ці змагання і, закладаюсь, доклали б всі свої сили, щоб підняти український прапор і на цьому всеєвропейському форумі. Була витрачена маса сил, часу, нервів і здоров'я для того, щоб підготуватися належним чином, але зараз розумію, що все виявилось даремним.

Читайте також: Жданов: Держава не фінансуватиме участь наших спортсменів у змаганнях в Росії

У майбутньому все зміниться, і політична кон'юнктура також, як це було неодноразово, але ніхто не поверне спортсменам їх молодість і можливість, проявити себе, коли ти молодий та сильний.

Чесно зізнаюся, незважаючи на те, що посміхаюся на фото, всередині прикро, чоловіки повинні вміти часом приховати свої справжні емоції», - написав Беленюк.

При цьому збірна України все ж виступатиме на цьому турнірі. До Каспійська їде 30 українських спортсменів, які виступатимуть у вільній, греко-римській та жіночій боротьбі. 

Нагадаємо, чемпіонат Європи пройде з 30 квітня по 6 травня в Каспійську. Раніше Жан Беленюк заявив, що через пропуск чемпіонату Європи українських борців можуть не допустити на чемпіонаті світу, що в свою чергу може коштувати нам путівками на Олімпійські ігри 2020 року в Токіо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-