Надаль: Федерер не виступатиме на грунті, бо там потрібно витрачати більше сил

Надаль: Федерер не виступатиме на грунті, бо там потрібно витрачати більше сил

Укрінформ
Перша "ракетка" світу іспанський тенісист Рафаель Надаль прокоментував рішення Роджера Федерера не виступати на грунтових турнірах цього року.

Рафаель Надаль вважає, що другий номер світового рейтингу Роджер Федерер не хоче витрачати сили на грунті, щоб не ставити під загрозу "переможний імпульс" в разі поразок.

"Розумію рішення Федерера. Він повинен думати про те, що на грунті потрібно витрачати більше сил. Завдяки останнім успіхам він придбав переможний імпульс, який може бути поставлений під загрозу в разі його поразок на грунті. Думаю, ці два фактори в сукупності і привели до такого рішення. Ми повинні поважати його вибір. Раз така тактика працює і приносить результат, то навіщо йому щось міняти", - цитує Надаля XSPORT

Нагадаємо, що друга "ракетка" світу швейцарський тенісист Роджер Федерер повернеться в АТР-тур на турнірі серії АТР 500 в німецькому Галле, який пройде з 18-го по 25 червня. На турнірі в Галле швейцарець перемагав 9 разів і зараз він є чемпіоном цих змагань.

Читайте також: Рафаель Надаль: На турнірі в Барселоні в мене особливий настрій

Рафаель Надаль (ATP1) виборов свій одинадцятий титул на турнірі Barcelona Open Banc Sabadell - ATP World Tour 500. Фнальний поєдинок Рафаель Надаль (Іспанія, 1) - Стефанос Циципас (Греція, 63)  грунтового турніру в Браселоні, який проходив 23-29 квітня, закінчився з рахунком 6:2, 6:1. Іспанський тенісист продовжив свою переможну серію до 19 матчів на грунті.

Фото: Р.Надаль/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-