Рафаель Надаль: На турнірі в Барселоні в мене особливий настрій

Рафаель Надаль: На турнірі в Барселоні в мене особливий настрій

Укрінформ
Перша "ракетка" світу іспанський тенісист Рафаель Надаль поділився настроєм перед стартом змагань у Барселоні.

Минулого тижня Рафаель Надаль впевнено виграв Мастерс у Монте-Карло, а зараз націлений на перемогу в грунтовому турнірі ATP World Tour 500 із призовим фондом у €2,373,330, який проходить в Барселоні 23-29 квітня.

"Це турнір, який я добре знаю. Тут я себе відчуваю, немов опинився вдома, хоча моїм будинком і є Мальорка. Мені подобається грати тут перед своїми співвітчизниками. Взагалі, я люблю цю частину сезону. Всі турніри зараз для мене особливі. Мені подобається грати щотижня, а зараз я ще й зможу провести два тижні вдома, спершу в Барселоні, а потім в Мадриді.

Звичайно, ці тижні для мене дуже важливі. З турніром в Монте-Карло у мене виходить справжня любовна історія, але те ж саме я можу сказати і про змагання в Барселоні. Моя основна мотивація - грати і грати. Тут я неодноразово перемагав, тому у мене зараз особливий настрій", - цитує Надаля sport.ua

Читайте також: Теніс: Надаль водинадцяте став чемпіоном Мастерса в Монте-Карло

Нагадаємо, перша "ракетка" світу іспанський тенісист Рафаель Надаль отримав 11-ту перемогу на турнірі ATP World Tour Masters 1000 в Монте-Карло (Монако) з призовим фондом у 5 млн 238 тис. 735 доларів. За підсумками минулого ігрового тижня Рафаель Надаль зберіг за собою лідерство в рейтингу АТР, а також піднявся на 41 сходинку в чемпіонській гонці й посів четверте місце.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-