Теніс: Надаль водинадцяте став чемпіоном Мастерса в Монте-Карло

Теніс: Надаль водинадцяте став чемпіоном Мастерса в Монте-Карло

Відео
Укрінформ
Перша "ракетка" світу іспанський тенісист Рафаель Надаль отримав 11-ту перемогу на турнірі ATP World Tour Masters 1000 в Монте-Карло (Монако) з призовим фондом у 5 млн 238 тис. 735 доларів.

Фінальний поєдинок Рафаель Надаль (Іспанія, 1) – Кеї Нісікорі (Японія) Мастера в Монте-Карло закінчився з рахунком 6:3, 6:2. Про це повідомляє БТУ.

Іспанський тенісист продовжив свою кращу переможну серію на ґрунті до 36 сетів. Першим у фіналі з брейком вперед вийшов Кеї Нісікорі (2:1), а потім Надаль виграв три гейми поспіль. У завзятому геймі іспанець не дав супернику зробити зворотний брейк і в підсумку довів партію до перемоги. У другому сеті нав'язати опір у японця не вийшло - два брейка для Надаля і жодного брейкпоінта на рахунку Кеї. Тенісисти провели на корті 1 годину і 33 хвилини.

Відео переможного розіграшу:

На шляху до 11 трофею в Монако і 31 титулу на Мастерсах лідер світового рейтингу також обіграв Альяж Бедене, Карена Хачанова, Домініка Тіма і Григора Димитрова. Тепер в колекції Надаля 76 титулів АТР. Рафаель вперше з жовтня минулого року (Шанхай) виступив в фіналі і вперше з жовтня (Пекін) став чемпіоном змагань. До виступу в Монте-Карло тенісист знімався напередодні або по ходу восьми змагань.

Зазначимо, що за кількістю трофеїв на Мастерсах 31-річний іспанський тенісист Рафаель Надаль обійшов Новака Джоковича, з яким раніше поділяв першу позицію за цим показником.

Читайте також: Теніс: Рафаель Надаль повернувся на першу сходинку рейтингу ATP

Для Надаля виступ на турнірі в Монте-Карло був лише другим у турі в цьому сезоні: після відмови від продовження боротьби в 1/4 на Australian Open Надаль повернувся на корти лише на початку квітня в рамках Кубка Девіса. Наступного тижня Надаль і Нісікорі заявлені на змаганнях в Барселоні, де можуть зустрітися один з одним в третьому колі.

Фото: Getty Images

Фото на першій сторінці: usopen.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-