"Реал" - "Баварія": де дивитися півфінал Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
У столиці Іспанії Мадриді у вівторок, 1 травня, визначиться перший учасник київського фіналу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017/18.

Поєдинок у відповідь 1/2 фіналу розіграшу проведуть чинні володарі трофею футболісти мадридського "Реала" та чемпіон Німеччини мюнхенська "Баварія", повідомляє Укрінформ.

Зустріч на "Сантьяго Бернабеу", яка розпочнеться о 21.45 за київським часом, покаже телеканал "Футбол 1".

У першому матчі на "Альянц Арені" у Мюнхені "Реал" здобув вольову перемогу над "Баварією" з рахунком 2:1.

У Мадриді баварців влаштує тільки перемога, причому успіху з рахунком 1:0 не вистачить - "Реал" пройде далі завдяки більшій кількості м'ячів, забитих на виїзді. Перемога "Баварії" з рахунком 2:1 переведе протистояння у додатковий час. Перемога з будь-яким іншим рахунком виведе мюнхенців у фінал.

Читайте також: УЄФА призначив арбітрів на повторні матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

"Реал" і "Баварія" зустрічаються у 26-й раз - це рекорд єврокубків.

Для "Реала" це рекордний восьмий півфінал поспіль. Більш того, підопічні Зінедіна Зідана можуть виграти Лігу чемпіонів утретє поспіль. Рік тому "вершкові" стали першою командою, яка захистила трофей в еру Ліги чемпіонів УЄФА.

"Баварія" у свою чергу пробилася до четвірки найсильніших ушосте за сім сезонів. У трьох останніх півфіналах Ліги чемпіонів мюнхенці поступалися, але виграли чотири попередніх.

******

Другий півфінал Ліги чемпіонів відбудеться в середу, 2 травня, на "Стадіо Олімпіко" в Римі, де італійська "Рома" прийматиме англійський "Ліверпуль". Перша гра на "Енфілді" завершилася переконливою перемогою "Ліверпуля" (5:2).

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів УЄФА пройде на НСК "Олімпійський" у Києві 26 травня.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-