Мирон Маркевич очолить символічну збірну Олександра Горяїнова

Мирон Маркевич очолить символічну збірну Олександра Горяїнова

Укрінформ
23 травня для українських футболістів у Харкові розпочнеться черговий тренувальний збір, і саме в цей день в Харкові відбудеться прощальний матч славетного голкіпера Олександра Горяїнова.

Символічну збірну Олександра Горяїнова очолить Мирон Маркевич. З Олександром разом в одній команді зіграють колишні гравці національної збірної Сергій Кандауров, Олег Краснопьоров, Марко Девіч, Олександр Рикун, Едмар, Сергій Валяєв, Валентин Слюсар. Також за збірну Горяїнова 23 травня зіграє Марлос. Про це повідомляє facebook національної збірної. 

За збірну футбольних зірок України погодилися вийти на поле Андрій П’ятов, Тарас Степаненко, Руслан Ротань, Олександр Кучер, В‘ячеслав Шевчук, Сергій Назаренко, Олександр Гладкий.

Нагадаємо, 42-річний голкіпер Олександр Горяїнов за свою кар‘єру грав за столичний "ЦСКА", "Кривбас" та харківські команди "Олімпік", "Металіст" та "Металіст-1925". Зараз Горяїнов працює тренером воротарів у "Металісті-1925", а 23 травня збирає друзів на свій офіційний прощальний матч.

Читайте також: Футбол: у Марокко підтвердили спаринг зі збірною України

Олександр Горяїнов дебютував за збірну України з футболу в 2010 році в товариському матчі проти Литви. На той момент Горяїнову було 34 роки і він увійшов у історію українського футболу як найдоросліший дебютант національної збірної. Також голкіперу належить унікальний рекорд української Прем‘єр-ліги: з вересня 1998-го по квітень 1999 року він 943 хвилини не пропускав м’ячів у матчах чемпіонату. Це найдовша "суха" воротарська серія в українському футболі.

На фото: О. Горяїнов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-