Сидорчук уперше після складної травми коліна взяв участь у двосторонці

Сидорчук уперше після складної травми коліна взяв участь у двосторонці

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" після одноденного відпочинку провели двосторонній матч, в якому вперше після складної травми коліна взяв участь капітан команди Сергій Сидорчук.

Півзахисник "Динамо" Сергій Сидорчук вже тиждень працює в загальній групі без будь-яких обмежень, але в ігровому сенсі тільки вчора пройшов перше бойове хрещення після складної травми коліна.

"Відчуваю себе добре. Нарешті, по-справжньому зіграв у футбол, зробив перший підкат. У суботу пройшов тестування, його результати всіх задовольнили. Можливо, через два тижні, як і планувалося відразу після операції, зможу вийти на поле і в офіційному матчі. Але тут все залежатиме від тренерів, яким, звичайно, видніше, наскільки я готовий", - повідомив Сидорчук в коментарі zbirna.com

У вівторок, 24 квітня, на своїй базі футболісти "Динамо", яки отримали основне навантаження у матчі з "Вересом" (4:1) у Львові, провели відновлювальне заняття, а інші провели двосторонній спаринг з молодіжним складом. Проходив він у режимі трьох серій по 15 хвилин і закінчився перемогою дублерів з рахунком 1:0.

У спарингу не брав участі Тамаш Кадар, який відновлюється після надриву задньої поверхні стегна. Втім, угорський захисник вже розминається разом з усіма і, можливо, сьогодні приступить до роботи в загальній групі. Не тренується на полі Микола Шапаренко - вчора він займався в тренажерному залі. Проте повністю відновився Володимир Шепелєв, який пошкодив голеностоп в поєдинку з рівненським "Вересом", але ця травма виявилася не дуже серйозною.

Читайте також: Шапаренко поновив тренування у загальній групі "Динамо"

Нагадаємо, в неділю, 29 квітня, "Динамо" зіграє на виїзді з полтавською "Ворсклою". У першій частині чемпіонату кияни закінчили матч у Полтаві внічию (0:0).

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-