Шоста

Шоста "ракетка" турніру WTA в Штутгарті стане наступною суперницею Марти Костюк

Відео
Укрінформ
Шостий номер посіву турніру WTA Premier у Штутгарті французька тенісистка Каролін Гарсія стане наступною суперницею 15-річної українки Марти Костюк.

У першому колі кваліфікації турніру Porsche Tennis Grand Prix у Штутгарті Каролін Гарсія в завзятій боротьбі обіграла росіянку Марію Шарапову. Про це повідомляє БТУ.

Тенісний поєдинок Каролін Гарсія (Франція, 6) - Марія Шарапова (Росія, WC) тривав 2 години 44 хвилини і закінчився з рахунком 3:6, 7:6 (6), 6:4.

Французька тенісистка вперше за п'ять матчів з екс-першою "ракеткою" світу зуміла святкувати перемогу. Гарсія зуміла тричі взяти подачу росіянки і шість разів подати навиліт, допустивши при цьому чотири подвійні помилки. Раніше Шарапова, яка є триразовою чемпіонкою Porsche Tennis Grand Prix, тільки раз програла в своєму першому матчі в Штутгарті - в 2015 році.

Читайте також: Костюк перемогла Лоттнер і вийшла до другого кола турніру WTA у Штутгарті

Відео кращих моментів:

 

Далі Каролін Гарсія зіграє проти 15-річної українки Марти Костюк, яка в своєму першому матчі на турнірі Porsche Tennis Grand Prix з призовим фондом 776 тис. доларів обіграла володарку wild card Антонію Лоттнер з Німеччини. Турнір у Штутгарті триватиме до 29 квітня.

Фото: Porsche Tennis

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-